Kort från årsmötet – nu med bilder!

Årsmötet var i år ovanligt ungt på deltagarsidan. Dryga 20-talet spelglada ungdomar från Gnesta och Strängnäs underhöll deltagarna. De tre deltagarna i gruppen “Liten söt karamellpåse” (fast skrivet på holländska)  årets unga stipendiater, hade tyvärr så bråttom i väg,  att de inte hann få sina stipendier eller solospela för de närvarande, men duktiga är de.

små_söta_karameller
“Liten söt karamellpåse” spelar på Julitastämman 2013.

Förbundet är ju uppsagd från  lokalen i Gästgivargården, men nu har man funnit en ny, bättre föreningslokal i gamla bankhuset, precis bakom Stadshuset i Malmköping. Nån gång i sommar kommer flytten av biblioteket att ske. Vi får där en större lokal om ca 30 kvm. Där  kan vi  ha styrelsemöten, mindre spelövningar, eller i lugn och ro sitta och arbeta med vårt arkivmaterial, utan att störa eller bli störda av att lokalen skall användas av andra.

Styrelsen fick årsstämmans fulla fortsatta förtroende, trots revisorernas anmärkningar.

Julitastämman blir annorlunda och bättre hoppas vi. Ingvar  och Patrik hoppas att ni som tänker delta vill höra av er till någon av dem. Vi vill ha folk/grupper som spelar redan från kl 11 -11,30 tiden och framåt. I entrén, på cafeet, kyrkans innergård mfl ställen. Allt för att göra både stämman och dagen mer festlig och inbjudande för alla som kommer. Kyrkokonserten kommer troligen att flyttas till annan plats där fler åhörare kan få plats.
Eftersits som vanligt hos Ingvar och Doriz efter anmälan!

Bilder från årsmötet:


Bilder tagna av Patrik Andersson och Leif Epel


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *