Tyck till om Gnestastämman

Du har väl läst artikeln om Gnestastämman i Sörmlandslåten no 2/2015? Om inte så gör det och fundera på vad du tycker. Eftersom nästa nummer av Sörmlandslåten inte kommer ut förrän efter nästa Gnestastämma så finns det möjlighet att lämna en snabb kommentar här nedan. Och om du vill skriva lite mer, skicka det till sormlandslaten@sormlandsspel.se

Vi ses i Gnesta!


Kommentarer

Tyck till om Gnestastämman — 1 kommentar

  1. En sak som saboterar mötet på stämmor är att många kommer till stämman för att öva sina scenframträdanden, det är bortkastad tid, det ger inget och risken är stor att de spelar låten sämre på scenen. Däremot ger en uppvärmning massor för ett framträdande och där är buskspel ett perfekt sätt. Se till att vårda mötet med nya spelkompisar (vilket är för mig jätteviktigt). Detta är inte unikt för Gnestastämman men är mycket viktigare att tänka på här när utrymmet är begränsat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *