Rapport från Julitastämman 2018

På midsommardagen var det som vanligt stämma på Julita. Det var full fart hela dagen som började med kurser; låtkurs med Christina Frohm och danskurs med Bert Persson. Det fortsatte med konsert med unga spelmän i museet och efter det tog stämman vid med allspel och scenspel på vanligt sätt. Klicka på bilden så ser du spellistan.

Alla spelmän bjöds på kaffe med hembakta bullar och på eftermiddagen var det låtstuga följd av sillmiddag. Och så var det buskspel hela dagen förstås.

Stort TACK till styrelsen och alla som jobbade med stämman!

Nedan ser du några bilder från stämman (foto Bengt Pernholm)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”14″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *