Låtverkstad för dig mellan 15 – 20

Nu startar Sörmlands låtverkstad, en fortsättning på Låtlägret  för dig mellan 15 och 20 år.

Du gillar all möjlig musik, spelar redan ett instrument, vill ha kul och lära dig mer. Våra lärare blir Patrik Andersson och Anders Larsson, välkända sörmlandsmusiker. Båda arbetar idag som lärare på Malungs Folkhögskola. Du får spela mycket, och olika instrument blandas, men den sörmländska musiken kommer att finnas där, bakom, mellan och ihop med allt annat ni kommer att spela.

Så småningom kommer ni att bli en grupp som får uppträda och spela på olika evenemang.  Vi har första mötet som en internathelg i Malmköping med start 26 januari och för mer info och anmälan kontaktar du Jenny Tidman Jenny.Tidman@strangnas.se så berättar hon mer om upplägget.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *