Vad vill du läsa i Sörmlandslåten och vad kan du bidra med?

Debattavdelning, artiklar om någon intressant person (spelman, vissångare, instrumentbyggare t.ex.), ungdomssida, presentation av spelgrupper, noter på bra låtar, rapport från låtläger skrivet av deltagarna, rapport från evenemang, artiklar om mitt instrument, artiklar med koppling till material på hemsidan, om dans, skivrecensioner, lästips, temanummer, kalendarium (även från andra landskap), slängpolskans utveckling, hur vaknar intresset för folkmusik…. Det här är några exempel på svar vi fick när vi frågade deltagarna på årsmötet vad de vill läsa i Sörmlandslåten. Fundera på vad du själv vill se i tidningen och vad du kan bidra med.

Skicka ditt bidrag till sormlandslaten@sormlandsspel.se

Kontaktuppgifter till tidningen och redaktionskommittén hittar du också under https://sormlandsspel.se/om-ssf/styrelse/

/Redaktionskommittén


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *