Tillfälle för folk- och världsmusikgrupp med barn/ungdomsproduktion

Tillfälle för folk- och världsmusikgrupp med barn/ungdomsproduktion

Under Folk- och världsmusikgaleveckan i Stockholm 7-14 mars 2015 kommer en temadag om musik för barn och unga att arrangeras på Musikaliska med produktioner, seminarier och workshops. Dagen kommer att vara fokuserad på utveckling och Läns-musiken i Stockholm och Musikalliansen samarbetar om ett utvecklingsprojekt där en eller flera produktioner får registöd. Ett seminarium kommer att arrangeras i samband med detta.

Sökes alltså:
Professionell musikgrupp inom folk- och världsmusik (max 5 personer) som har en färdig programidé eller en produktion för barn och unga (1- 19 år) som ni tror skulle vara i behov av registöd för att utvecklas till fullo.

Vi kommer att välja ut 1-2 grupper som får:
• upp till fem dagars regi- och dramaturgistöd
• medverka med den utvecklade föreställningen under temadagen den 13 mars på Musikaliska, Nybrokajen 11, för en publik med barn/unga, arrangörer och producenter från hela landet.
(Ev reseersättning utbetalas, men inte arvode.)

Anmälan: Senast 15 november
Till: susanne.rundberg@musikaliska.com

Bifoga:
• information och er vision om produktionen/programidén, uppgift om målgrupp, d v s vilken ålder ni främst riktar er till
• kort CV om dig själv/gruppmedlemmarna samt kort bakgrund om vad du/ni har gjort tidigare, ange särskilt om ni har spelat för förskolor, skolor eller gymnasiet.
• ljudprov, gärna länk till videoklipp på t ex Youtube eller webbsida, alt CD.

Svar om din grupp har uttagits ges i slutet av november/början av december.

Förslag på ämnen till seminarier och workshops under temadagen kring musik för barn och unga tas även emot senast 15 november.

Kommentarer inaktiverade.