Årsmöte i Malmköping 2016

Ordförande till höger och sekreterare Kerstin Lanbeck-Vallin till vänster

 

Årsmötet ägde rum på Värdshuset i Malmköping söndagen den 6 mars. Dagen inleddes kl 12 med en gemensam lunch följd av årsmötesförhandlingarna.

 

Bert Persson

 

Danspedagogen Bert Persson valdes som ny förbundsordförande, efter Patrik Andersson som avgick. AnnaKarin Karlsson och Erik Jacobsson valdes in som nya suppleanter. Adela Björn gick från att vara suppleant till ledamot. Emma Reid avgick som suppleant och kommer istället att arbeta med den sörmländska låtverkstan, håll utkik efter det! Jenny Tidman avgick som ledamot. Se komplett funktionärsförteckning för 2016 här.

 

 

Under årsmötet fick Adam Bülow från Katrineholm och Joar Eriksson från Gnesta ta emot årets stipendier. Enligt tradition spelade de några låtar, vilket var mycket uppskattat.

StipendiaterStipendiater

 

 

 

 

 

Efter årsmötesförhandlingarna var det skivsläpp av CD-skivan Polskor & pollonesser! Christina Frohm och Patrik Andersson presenterade skivan och några av de som medverkar på skivan framförde låtar från den.

KlubbaBuskspel


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *