Julitastämman 2012

JULITASTÄMMAN 2012

Efter kyrkokonserten så är alla välkomna hem till Ingvar Andersson i Näshulta för att fortsätta med en sillmiddag. MEN antalet sittplatser är begränsat – först till kvarn gäller, så skynda dig att anmäla dig till Ingvar.


Kommentarer

Julitastämman 2012 — 2 kommentarer

  1. Som ni förstår av hur klantigt jag skrev ovanstående så orkade vi inte åka till Malmköping i år.
    Doriz

  2. Verkligen en härlig stämma i Julita på midsommardagen. Bra idé att börja stämman med kyrkokonserten. Tack alla 40 spelmän som förgyllde vårt brygghus med härligt låtspel, sång och god stämning i vårt brygghus efter stämman. Det blev en fin avslutning på stämman.

    Doriz och Ingvar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *