Bingsjöstämman 2012


Det var många medlemmar från förbundet som styrde bilen mot Bingsjö i år. Stämman bjöd på strålande sol i stort sett hela tiden under dagarna tre, och fantastiska soluppgångar.  Många trevliga möten blev det och mycket fint spel. Caroline & Madliene Eriksson spelade till dans i Danielgårdens loge. Knotten åt sig mätta i vanlig ordning men partytälten med myggnät blir fler och fler och de funkar förvånansvärt bra som skydd. En riktigt bra stämma blev det i år!


Kommentarer

Bingsjöstämman 2012 — 3 kommentarer

  1. Tack Birgitta! Det var vänligt!
    En riktig rolig spelning med mycket inspiration från dansgolvet!
    Vår gästspelman var Markus, som förgyllde det hela ett snäpp till!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *