Flytt av hemsidan

Om du har besökt denna hemsida de senaste dagarna har du säkert märkt att den inte fungerat så bra. Det beror på att hemsidan har flyttats till ett nytt webbhotell och i skarven vid flytten uppstod en del problem. Nu är hemsidan åter uppe igen men det finns fortfarande en del problem med bl.a några länkar. Arbete pågår med att fixa till det sista och förhoppningsvis fungerar allt korrekt igen inom kort. Om du upptäcker något som inte fungerar eller att något har blivit fel så får du gärna meddela oss detta.

Flytten genomfördes dels för att vi upplevde en hel del problem med tidigare webbhotell men även för att få mer utrymme på servern. Efter ca 1år hade hemsidan redan vuxit ur den plats som fanns till förfogande för lagring. Nu finns betydligt större utrymme för att på sikt kunna fylla på framför allt arkivsidorna under samlingarna. Det är främst materialet från arkivet som tar stor plats.

Hur mycket nyttjar Du materialet som finns på hemsidan förresten? Det skulle vara intressant att få lite kännedom om det. Hör gärna av dig!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *