Några rader från ordföranden

Kära medlemmar.

Då har det blivit nytt år igen och jag vill passa på att önska er alla en god fortsättning och en tillönskan om ett riktig fint och givande folkmusikår 2013.Med tanke på alla våra fina spelmansstämmor får vi verkligen hoppas på bättre väder denna sommar än regnsommaren 2012.
Styrelsen håller som bäst på att förbereda årsmötet 23 mars och om ni vill träffa oss alla under mer informella former innan årsmötet så är det ett ypperligt tillfälle under stämman i Eskilstuna den 2 mars. Styrelsen kommer att ha möte hemma hos mig under förmiddagen och därefter kommer vi alla till stämman där det mellan varven finns många tillfällen att dryfta ett och annat. Nuvarande styrelse kommer även att för första gången framträda tillsammans på stämman.
Nu i helgen har Jenny och Patrik första träffen med ungdomskursen som vänder sig till ungdomar 15-20 år vilket är ett mycket lovärt och viktigt initiativ som fortsättning på sommarens Låtläger.
Det är många stämmor på gång och info om dessa läggs upp på hemsidans utmärkta kalendarium. Ett evenemang som jag vill puffa lite extra för är Sunnivas examensuppspelning i Musikhögskolans stora sal i Stockholm tisdagen den 5 feb. Kl 19.00.

Lars Tull, ordf.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *